Få inspiration i vårt digitala magasin

Många ser köket som hjärtat i ett hem. Men det finns också de som ser vardagsrummet som det faktiska hjärtat. Det är i vardagsrummet du kan koppla av när du sitter i soffan, kollar på tv, och umgås med familj och vänner. Hur du vill att det ska se ut är helt upp till dig. Det är med andra ord bara din fantasi som sätter gränsen för hur du kan inreda ditt vardagsrum. Men behöver du lite hjälp för att komma igång finns det mycket vardagsrums-inspiration att ta del av. I denna artikel om vardagsrum inspiration med kompletterande mini-magasin, kommer vi att utforska olika idéer och tips för att hjälpa dig skapa ditt allra drömmigaste vardagsrum.

LADDA NER MAGASIN

Att möblera vardagsrum

Det finns otroligt mycket inspiration för vardagsrum att hitta överallt på internet och i sociala medier. Att möblera och inreda ett helt vardagsrum kan kanske kännas överväldigande, men behöver inte vara svårt. Ett bra ställe att börja när du ska inreda ditt vardagsrum är att fundera över möbleringen.Oavsett om du har stora möjligheter att möblera ditt vardagsrum på olika sätt, eller om du har en mindre yta att utgå ifrån, finns det garanterat sätt som passar din livsstil och dina behov. Om du letar efter inspiration för möblering, överväg att själv experimentera med olika möbleringslayouter och stilar. Det finns många stilar att välja mellan, allt mellan modernt och minimalistiskt till en mer traditionell och mysig känsla, du kombinerar det du tycker är finast.

vardagsrum-inspiration-akustikpanel

Inspiration för din TV vägg

TVn är ofta en central del av ett vardagsrum. För att skapa en snygg, inspirerande TV vägg kan du med fördel rama in din TV med hjälp av snygga möbler eller hyllor. På så sätt blir TVn naturligt den visuella fokuspunkten i vardagsrummet, utan att ta för mycket av uppmärksamheten. Ännu snyggare är att klä väggarna bakom TVn med akustikpaneler eller designpaneler. Detta ger dig dessutom en möjlighet att förbättra ljudkvaliteten i ditt vardagsrum. Oavsett om du använder vardagsrummet för att titta på film, lyssna på musik, eller spela TV-spel, skapar panelerna en behaglig miljö. Panelerna är så klart snygga, men hjälper också till att minska ljudreflektioner och skapa en bättre ljudupplevelse överlag En win-win för hela hemmet helt enkelt.

Inredning och inspiration för kontor och sovrum

Om du inte vill sätta stopp vid vardagsrummet finns det mycket inspiration att hämta både för kontoret och sovrummet. I dagens arbetsmiljö är det faktiskt allt vanligare att skapa hemmakontor i vardagsrummet. Om du behöver kombinera arbete och avkoppling i samma utrymme är det extra viktigt att skapa ett rum som kan ge en god och lugnande ljudkvalitet, men som samtidigt är estetiskt tilltalande. För de som har ett sovrum i närheten av vardagsrummet eller som vill integrera en avkopplande sovavdelning i samma utrymme, kan akustikpaneler vara användbart även där. Exempelvis kan du använda paneler som avgränsare för rum.

Redo att inreda ditt vardagsrum?

Oavsett om du vill förnya ditt vardagsrum, skapa ett bättre sov- eller arbetsområde, eller bara hitta inspiration för att göra ditt utrymme mer personligt, finns det många kreativa möjligheter att utforska. Exempelvis kan du skapa en lugn och fridfull atmosfär med hjälp av färgval, textilier och belysning. Men det vi rekommenderar allra mest är så klart akustikpaneler och/eller designpaneler. Akustikpaneler är både ett stilfullt och funktionellt sätt att dekorera och förbättra ljudvolym i olika rum i hemmet. Med paneler från Wood on Wall är vi helt säkra på att du också kan skapa ett vardagsrum lika inspirationsfyllt som din board på Pinterest!

Vardagsrum inspiration: det kompletta mini-magasinet

Känner du att du behöver ännu mer vardagsrums-inspiration? I vårt mini-magasin nedan finns inspiration att hämta från hur våra kunder har valt att inreda sina vardagsrum med hjälp av våra akustik- och designpaneler. Ladda ner magasinet nedan.

Ladda ner magasin