En sänggavel kan vara så mycket mer än en avskiljare mellan sängen och väggen.

Vare sig det är form eller funktion är det ett fantastiskt sätt att lyfta ett sovrum, med endast kreativitet som begränsning.

Våra akustikpaneler och designpaneler har blivit uppskattade och flera gånger uppsatta som sänggavlar, något vi älskar att se. Om du själv funderar på hur du kan använda våra paneler på samma sätt, har du hittat helt rätt.

Akustikpanel som sänggavel

Om du bor i en bullrig miljö, inte gillar rumsklangen i ditt sovrum, eller bara vill ha en snygg sänggavel med akustisk bonus är detta helt rätt för dig.


Med våra akustikpaneler får du både en exklusiv look av träribborna och ännu behagligare ljud i ditt sovrum tack vare akustikfiltarna. En fröjd för ögat och en god natts sömn, paketerat i ett, helt enkelt.

akustikpanel-designpanel-i-sovrum

Designpanel som sänggavel

Om akustiken redan är bra i ditt sovrum, och du föredrar en slätare och minimalistisk look, finns våra designpaneler redo. Av samma trä som våra akustikpaneler, med respekt för naturen och miljöpåverkan i åtanke, kan du sova gott med stil.

Kombinerade paneler som sänggavel

Varför vara osäker på valet mellan akustikspanel och designpanel när du kan välja och kombinera båda?

En sänggavel där designpaneler utgör delen av gaveln närmst sängen, och växer uppåt i form av akustikpaneler, ger dig det bästa av båda. En slät och naturinspirerad look direkt vid kuddarna, med akustiska fördelar direkt ovanför, som snyggt växer ihop. En förenande fullträff.

Välj rätt panel för sänggaveln i ditt sovrum

Paneler av ek

Våra paneler av ek finns i flest utföranden av hela vår produktlinje. Så om du fortfarande funderar över stilen på ditt sovrum, eller vill ha gott om alternativ för att hitta rätt ton, är våra akustik- och designpaneler av ek här för dig.

Paneler av teak

Våra akustik- och designpaneler av teak har en behagligt naturnära, varm ton med visuell textur som direkt tar tankarna till lugnet av skogen. Om du söker en röd tråd av naturmaterial i ditt sovrum, utan att förlora en exklusiv look, kan vi varmt rekommendera teak.

Paneler av valnöt

Valnötsträ har länge valts för att göra produkter med hög känsla av lyx. Ett starkt träslag som används till en uppsjö av exklusiva möbler, några som du kanske redan har i ditt sovrum. Så varför inte ta lyxkänslan till sin spets, och välja paneler av valnöt?

Paneler av ask

Våra vitlackade paneler av ask gör sig särskilt bra till dig som anammar den monokroma stilen och vill skapa ett ljust sovrum med rymlig känsla. Med trätexturen bevarad för en naturlig look, kombinerad med en lugnande och ljus lackering, kommer du inte bara sova gott utan vakna till en ny, ljus dag — varje dag.

akustikpanel-designpanel-i-sovrum

Kreativa sätt att använda våra paneler som sänggavel

Vi älskar kreativiteten hos våra kunder. Allt från kombinerade paneler, dolda ljusanordningar och inbyggda nattduksbord lyfter våra akustikpaneler och designpaneler till nya höjder. Se själv hur snyggt det kan bli på vår Instagram, med kreativt tänk och våra paneler tillsammans.

 

Har du egna idéer du vill fråga om? Vi lyssnar mer än gärna!
Vi älskar att prata om projekt med våra kunder, och ge svar för att ta deras projekt från idé till verklighet. Så gå inte och undra i din ensamhet, vi finns för att lyssna och hjälpa.