Akustiken är kanske inte det första du tänker på när du ska inreda ett rum, och med en ljuddämpande panel* så behöver du knappt göra det alls.

Hos oss finns akustikpaneler av träribbor, monterade på vår unika akustikfilt som gör att du "får ljudkvaliteten på köpet". Sitter du och överväger om en ljuddämpande panel är den sista pusselbiten i ert nya vardagsrum, sovrum eller kök? Låt oss berätta om allt annat du vinner på att välja Wood On Wall:

 

Behaglig rumsklang utan övermöblering med ljuddämpande panel

Framför allt när stora rum, eller rum för många personer, planeras är detta ett ordentligt aber. Tomma rum, eller rum utan ljudabsorbenter, kan göra nästan alla läten obehagliga.


Å andra sidan, rum med gott om ljudabsorbenter kan snabbt bli överfulla och plottriga. För mycket möbler, svårigheter att matcha allt och förlorad yta för människor är några av många fällor.


Med en ljuddämpande akustikpanel i form av en ribbvägg får du en exceptionell ljudkvalitet i rummet. Våra akustikfiltar ligger halvgömda bakom träribbor, och ger även de större rummen utmärkt ljudkvalitet utan att fylla rummet med mattor och kuddar. Dessutom helt utan att offra golvyta, tack vare att de sitter på väggar och/eller i taket.

 

Ljuddampande-akustikpanel

 

En fröjd för ögat i minimalismens tecken

Vi älskar, inte helt oväntat, den nya nordiska designtrenden inspirerad av öst. Wabi Sabi, Japandi och liknande stilar har flyttat in i stilmedvetna hem i raketfart. Stilar som tar naturliga färger och element och förädlar dem med fokus och minimalism.


Här slår ljuddämpande akustikpaneler två trender i en smäll. En ribbvägg skapar en exklusiv känsla som fortfarande är naturnära, med inspiration av den nordiska skogen. Bakom ribborna sitter akustikfiltarna som gör minimalismen möjlig utan obehagligt eko och oljud.


Med flera träsorter och behandlingar finns våra ljuddämpande akustikpaneler för alla rum och riktningar. Ljust eller mörkt, vardags- eller sovrum, detalj eller helvägg. Bara du sätter gränserna.

 

En ljuddämpande panel i samarbete med naturen

Våra paneler, och vi bakom Wood On Wall, är djupt inspirerade av naturen. Med vördnad för våra skogar, med havet direkt utanför vårt kontor och stor respekt för planetens välmående.


Vi samarbetar med Plantmore, och för varje order från oss på deras plantager köper och planterar vi ett nytt träd. Träribborna som finns i dina rum är därför alltid bidragande till en mer välmående skog.


Akustikfilten är inte annorlunda i det avseendet — stora delar av den plast som används för tillverkningen kommer från PET-flaskor och plast som samlats upp ur havet.


Så när du sitter för att finna ro mellan vid din nya ribbvägg med ljudbehandling, gör det med ron av skillnaden du gör för våra hav och skogar.

 

Redo att välja en ljuddämpande panel för ditt nästa projekt?

*Endast våra akustikpaneler är skapade med akustiska egenskaper.