Upptäck hur akustikpaneler kan förvandla ditt kök till en harmonisk och stilfull plats. Utforska smarta designidéer för att förbättra ljudmiljön samtidigt som du adderar personlighet till ditt köksutrymme. Låt dig inspireras och skapa ett kök där naturen får ta plats. Här nedan listar vi tips att att ha i åtanke när du letar köksinspiration.


Hantverk

Låt din köksinspiration komma fram i form av gediget hantverk. Det är helt rätt i tiden att söka sig efter unika, personliga produkter med handgjorda detaljer. Detta för att många värderar äkta hållbarhet och kvalitet.


Vi på Wood on Wall handtillverkar våra paneler i Helsingborg, för att säkerställa att våra premiumprodukter alltid lever upp till de högsta förväntningarna. Vi vill bidra till den genuina känslan för att du ska lyckas uppnå den köksinspiration du letat efter, i ditt egna kök.


Hållbarhet


Hållbarhet är något som är mer aktuell än någonsin. Det är viktigt att ta i beaktning när du letar köksinspiration. Dels för att medvetenheten om miljön skapar attraktiva kök som är bra för både människan och planeten. Kök som är hållbart designade kan leva länge. Med akustikpanel i ditt kök från Wood on Wall gör du ett kvalitativt val och för varje order som görs, köper och planterar vi ett nytt träd. Allt vårt trä kommer från hållbara skogsbruk som tar stor hänsyn till miljö och sociala förhållanden. Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar planet. Den specialtillverkade akustikfilten tillverkar vi i Sverige av återvunnen plast. Denna plast hämtas från olika källor, inklusive PET-förpackningar och insamlat plastavfall från världens hav. Vi tror på att ge havet samma omtanke som vi ger våra skogar.


Köksinspiration för att trivas i sitt hem


Ett kök är hjärtat i hemmet, och det är viktigt att skapa en plats där du känner dig avslappnad och hemma. Med våra akustikpaneler kan du minska bullret från vardagens aktiviteter, vilket skapar en lugnare och mer trivsam miljö. Vi tror starkt på att skönheten i ett rum bör hämta inspiration från naturen, samtidigt som den tar hänsyn till alla våra sinnen. Träets närvaro förmedlar en exklusiv och varm känsla som passar lika bra i privata hem som i offentliga utrymmen. Njut av matlagning och socialt umgänge utan att störas av oönskat ljud. Ta din köksinspiration till nya nivåer.


Mixa akustikpanel och designpanel för att sätta personlig touch


Med vårt breda utbud av akustikpaneler till ditt kök kan du skapa en unik och personlig stil. Hitta din köksinspiration bland olika färger, mönster och texturer för att skapa en design som speglar din personlighet och smak. Kombinera akustikpaneler med våra designpaneler för att skapa en helt unik och funktionell yta som kommer att imponera på alla som besöker ditt hem. I ditt kök finns oändliga möjligheter att skapa en inspirerande miljö där du kan njuta av varje ögonblick.