Vi på Wood On Wall välkomnar stolt vårt senaste tillskott till teamet, Bosse Weberg!

Med över 25 års erfarenhet inom inredningsdesign och försäljning är Bosse en välkommen och erfaren förstärkning för företaget.

Bosse Weberg, har en imponerande karriär där han inledde sin resa inom inredningsbranschen som inköpare av inredning till alla anställda på Allers Förlag. Efter detta har han arbetat som säljare och inredare på flera ledande företag inom branschen, innan han nu tar plats på Wood On Wall.

"Jag ser fram emot att att dela med mig av min kunskap och erfarenhet inom branschen till arkitekter, inredare och projektledare runt om i landet."
- Bosse Weberg

 Det var under våren 2023 som Kim Olsson via Wood On Wall, tog kontakt med Bosse, när han arbetade på Senab, för att diskutera ett potentiellt samarbete. Detta ledde till en närmare bekantskap mellan Bosse och Kristoffer från Wood On Wall. Bosse föreslog att de skulle genomföra ett trycktest i ett pågående kontorsprojekt, vilket resulterade i en lyckat samarbete. Bosse var nämligen inblandad i ombyggnad och projektering för ett globalt företag med över 300 anställda i Malmö. De uppdaterade lokalerna med Wood on Walls akustikpaneler, avslutningslister och allt som kan tänkas behövas vid ett stort projekt som skall inredas med paneler.

Efter att ha arbetat med det omfattande projektet växte Bosses intresse för Wood On Wall. Han blev imponerad inte bara av företagets produkter utan även av den förstklassiga servicen han fick vid varje besök hos oss på Wood on Wall.

Den positiva erfarenheten och det starka intrycket av Wood On Wall ledde till att Bosse Weberg nu tar plats som en del av teamet. Efter en kort dialog med Kristoffer var det klart att Bosse skulle bli en del av Wood On Wall-familjen.

Med Bosse ombord ser Wood On Wall fram emot att dra nytta av hans omfattande erfarenhet och expertis inom branschen. Nyanställningen är en bekräftelse på vår förmåga att attrahera och samla erfarna och engagerade individer, Bosse Weberg är inget undantag. Med honom i teamet stärker vi vår position och fortsätter vår strävan att vara en ledande aktör inom inredningsbranschen.