Sätt upp din akustikpanel med självförtroende - och våra tips om du har svårt att välja.

Allt började med en sorts akustikpanel på Wood On Wall. Vår första var i oljad ek, med vår mörka akustikfilt, som också är vår bästsäljare.


Nu har vi hela 18 variationer av vår populära panel. Vilket är roligt, för att ge dig mer utrymme att förverkliga dina idéer med våra paneler. Men det kommer såklart med behovet av att välja vilken.


Om du har ett rum som bara ber om akustikpanel med träribbor, men inte vet vad som passar in, kan du vara lugn. Vi har samlat några saker att tänka på, och förslag för att hitta den perfekta panelen till ditt projekt.

Ljust eller mörkt trä till din akustikpanel

Hos oss hittar du flera nyanser mellan vitt och svart, och vår akustikpanel kan användas för både harmoni och kontrast. Se själv hur våra paneler i ek ger en harmoniskt jämn ton, och hur panelerna i valnöt skapar en elegant kontrast.

hitta-ratt-akustikpanel

Ljus eller mörk akustikfilt

Filten, det som tar träribborna till en akustikpanel, är inte bara specialutvecklad utan tillverkas av återvunnen plast från både land och hav. Sen finns den i tre olika nyanser, såklart.


Precis som med träet kan du gå på en kontrasterande eller enhetlig linje. Vår svarta akustikfilt smälter in med vår svartlackade akustikpanel i ek, för en jämn och sofistikerad look.


Om du söker något som kontrasterar och skapar detaljer kan samma filt till en vitlackad akustikpanel i ask ge en modern "streckkodslook", eller till en panel i teak för en mer klassisk look.

hitta-ratt-akustikpanel

Oljad eller lackad finish på träribborna

Om du söker den jordnära och naturliga looken av trä till din akustikpanel är våra oljade paneler precis rätt. Här har du flera sorters trä att välja på, dessutom.
Du som söker trätextur, men har en färg i åtanke, kan hitta våra träribbor av ek i sex olika nyanser.


Har du mycket naturliga toner som mässing, guld eller sten blir våra oljade alternativ en fortsättning - eller en kontrast om du går på det skandinaviskt svartvita.


Du kan såklart också skaffa en akustikpanel med svart eller vit lack som mittpunkt i ett rum som går i mörkt och jordnära. Bara din kreativitet sätter gränserna.

hitta-ratt-akustikpanel

Det här får du oavsett vilken akustikpanel du väljer

Alla paneler från Wood On Wall är redo för montering, ytbehandlade och klara. De kan monteras från väggar till tak, från heltäckande till sektioner. Till och med i badrum, tack vare fukttåligheten från träbehandlingen.


Så låt kreativiteten flöda, med våra inspel och dina idéer. Vi ser fram emot att se vad du har på gång, med akustikpanel av det rätta virket.