Så här enkelt inreder du med akustikpanel från Wood On Wall.

Tidigare var en akustikpanel något som såg ut som äggkartonger, och oftast enbart på väggar i musikstudios. Med Wood On Wall är det inte så längre - en akustikpanel kan plötsligt vara den röda tråden i stilen på ditt rum.

Influerat av japanska stilar som Wabi Sabi och Japandi, tillsammans med nordiska inslag i färg och form, knyts panelerna ihop med harmoni i akustik och design. Men om du redan har väggarna planerade till annat, låt oss visa hur du kan använda Wood On Wall akustikpanel till mer än så.

Akustikpanel som skiljevägg

Om du går i tankar av att skärma av rummet, varför inte skärma av det för både ögon och öron? Hos oss finner du den snyggaste skiljeväggen, helt gjord i akustikpanel av Ek. Fullträff i både form och funktion!

Akustikpanel-som-inredning

TV-vägg av akustikpanel

Det finns inget surroundljud som kan rädda dåliga väggar i TV-rummet. Så varför inte montera din TV på en väggsektion av akustikpanel? Du får både bättre ljud och en snyggt inramad TV för helgkvällar på soffan. Smart och snyggt.

Akustikpanel-som-inredning

Kamin klädd i akustikpanel

Rofyllda kvällar framför brasan är inte längre reserverad för de med kakelugn. Se bara hur du kan bygga en plats för en etanolbrännare, med akustikpanel i trä för att framhäva den.

Akustikpanel-som-inredning

Sänggavel av akustikpanel

Sovrummet. Platsen där tystnad och fridfullhet gör absolut störst skillnad. Ta akustikbehandlingen så nära en god natt sömn som det går - direkt vid huvudet. En sänggavel av akustikpanel? Sov gott!

Akustikpanel-som-inredning

Låt inte vårt namn begränsa din kreativitet. Visa oss dina visioner för vår akustikpanel.

Vårt namn är inte en uppmaning eller en begränsning – vi älskar nyskapande sätt att använda vår akustikpanel. Har du ett exempel du tycker vi borde se? Hör av dig på info@woodonwall.se!