Akustikpaneler är inte längre bara för kontor, musikstudior eller sorlande restauranger.

Människorna runt omkring dig i rummet är naturligtvis hjärtat, men dålig akustik och estetik drar ner allt snabbt. Tänk tillbaka till när du senaste flyttade in i ett tomt hus eller lägenhet, hur obehagligt ett tomt rum låter.

Dessa problem har många löst med möbler och mattor tidigare. Men vad händer om du vill anamma skandinavisk minimalism? För att få ett rymligare rum, utan obehaglig efterklang?

Det är där vår akustikpanel i trä kommer in. En av de senaste trenderna inom multifunktionella inredningsprodukter, och ett enkelt sätt att få en exklusiv känsla för din vägg.

På Wood on Wall har vi skapat den perfekta balansen mellan utseende och känsla. Skandinavisk, minimalistisk design och högkvalitativ ljudbehandling i perfekt harmoni. En akustikpanel i trä som erbjuder både en modern touch och ett behagligt lugn i alla rum.

Akustiken: Hur en akustikpanel i trä förbättrar din livskvalitet hemma, varje dag.

Det finns lika många ljudkällor som det finns bullerkällor. Alla ljud kan vara obehagliga vid fel volym, tid eller på fel plats. Ofta är efterklangen kärnan i obehaget.

Efterklang är anledningen till att ett rum utan möbler kan ha en kuslig känsla. Det är också därför helt vanliga konversationer kan kännas obehagligt högljudda.
Akustikpaneler dämpar inte bara de obehagliga ljuden och efterklang, de gör behagliga ljud ännu tydligare.

Det har musikproducenter vetat länge. De täcker varje vägg i sin studio med akustikpaneler för exakt detta ändamål. Att fånga varje subtil detalj i deras produktioner. Att uppleva en sann bild av ljuden i harmoni.

Akustikpaneler är en av de bästa investeringarna för att få ett vardagsrum snarare än ett livligt rum. Det gör ljudet av vardagen mjukare. Njut av de ljud du vill ha, och bli av med efterklangen du vill slippa.

Estetiken: Hur en akustikpanel i trä låter dig ta hem skandinavisk minimalism

Den skandinaviska inredningsstilen kretsar kring minimalism. Släta former, naturliga färger och en fokuserad layout. Det överdrivna och skrikiga flyttar ut för att skapa utrymme till att andas, koppla av och fokusera.
 
Det kan vara svårt att fånga den estetiken och samtidigt skapa behaglig akustik i ett rum med möbler. Minimalism i all ära, men inte på bekostnad av obehaglig akustik. Men de traditionella akustikpanelerna har sällan rätt utseende för att både ljudbehandla och inreda med.
 
Om du inte väljer vår akustikpanel i trä, såklart. Då får du ljudbehandling tillsammans med det eleganta men ändå robusta, nordiska looken av trätextur.
Träribbor har också fördelen att det ser lyxigt ut utan vara skrytsamt. Den typ av ödmjuka lyx som bara denna sorts akustikpanel kan erbjuda.
 
Akustikpanel i trä från Wood on Wall

Hitta din stil på akustikpanel - trä för alla tillfällen.

När vi startade Wood On Wall hade vi en sorts akustikpanel av en sorts trä, som fortfarande är vår storsäljare - oljad ek med mörk akustikfilt.
 
Nu har vi hela arton variationer, för att du ska hitta rätt hur du än inreder. Oavsett om ditt rum går i mörkt monokromt eller ljust och kontrastrikt finns något gjort för att passa in.
 
Att ta in en akustikpanel i mörkare trä i sovrummet, till exempel teak eller valnöt, är något som blir alltmer populärt. Det är inte sällan de blir en fantastisk sänggavel - dova färger för lugn till ögonen, med akustikbehandling som skänker en fridfull sömn till öronen.

Våra ljusa akustikpaneler i trä:

Våra mörka akustikpaneler i trä:

 

Bygg din skogsglänta med en akustikpanel i din stil

Vår akustikpanel i trä tillverkas för hand i Helsingborg sedan 2020. Vi väljer materialet med hållbarhet i fokus, och gynnar lokalt hantverk genom att hålla tillverkningen på hemmaplan.
 
Våra akustikpaneler kommer i ek, valnöt, ask och teak. Oavsett vad du väljer finns det färger och ytbehandlingar från ljust till mörkt. Vi har tänkt på det mesta. Det enda som återstår för dig att tänka på är vilken nyans och träsort du vill ha till din vägg.
 
Oavsett hur du vill att ditt rum ska kännas när du tittar på det, kan du vara säker på om att det kommer att låta behagligt med Wood on Wall.

The Woodlands - Inspo, erbjudanden och allt du behöver veta om akustikpanel i trä

Vill du ha mer att lägga i din moodboard? Då är du välkommen till The Woodlands, och blir en del av gemenskapen genom inkorgen.
 
Jag vill gå med!

Eller, varför inte titta förbi vårt showroom i Helsingborg?

Wood on Wall Oceanhamnen Redaregatan 32, Helsingborg

Wood On Wall på sociala medier: