Skippa innehåll

B2B

Återförsäljare

Vill du bli återförsäljare för Wood on Wall? Tycker du våra akustikpaneler verkar intressanta och skulle vilja bli en av oss? Du kanske redan arbetar med inredning och design och har potentiella kunder i din nätverkskrets som är intresserade av våra akustikpaneler? Då ska du givetvis ta chansen att bli en återförsäljare av våra akustikpaneler.

Vi har inget färdigt koncept hur vi arbetar tillsammans med våra återförsäljare då vi tror att alla återförsäljare har unika behov utifrån deras verksamhet. Därför vill vi skräddarsy ett upplägg som passar just din verksamhet! Det vi behöver från er är namnet på företaget ni representerar, en kort beskrivning av ert företag & kunder samt kontaktuppgifter så hör vi av oss till er med ett förslag.

Välkommen att kontakta oss 

 

Montörer

Har du ett företag och vill bli auktoriserad montör och ambassadör för Wood on Wall så tveka in att höra av dig. Vi söker montörer till alla delar av landet. Det vi behöver från er är namnet på företaget ni representerar, en kort beskrivning av ert företag, vilken erfarenhet ni har, samt kontaktuppgifter, så hör vi av oss till er.

 Välkommen att kontakta oss

 

Schysst producerad

Vi tillverkar Wood on Wall i Sverige med noga utvalda material av högsta kvalitet, med hållbarhet i fokus. Vårt trä kommer från hållbart skogsbruk och vår specialtillverkade akustikfilt från återvunnen plast.

Snabbt levererad

Alla akustikpaneler från Wood on Wall tillverkas för hand i Helsingborg och levereras normalt inom 4-10 arbetsdagar från beställning.

Lång garanti

När du köper Wood on Wall får du tio års materialgaranti. Vi är trygga med vårt hantverk och vårt material, så att du också ska vara det.