Ribbvägg i ek, ask, valnöt eller teak?

Kanske funderar du på hur du kan ta ditt hem, eller mer specifikt kanske ditt sovrum, vardagsrum eller kök till nästa nivå? En ribbvägg eller ribbpanel från Wood on Wall, (kärt barn har många namn) kan vara det du söker för att få den där extra härliga looken (och akustiken) i dina rum. En ribbvägg från Wood on Wall kan du få i flera olika sorters träslag; ek, ask, valnöt eller teak. Dessutom finns träslagen med olika sorters olja, lack och finish. Färgvalet av akustikfilten gör dessutom att du kan variera utseende efter dina preferenser och på så sätt skapa en ribbvägg som passar ditt hem och din stil. Alltid med samma stilrenhet och utsökta akustik.

 

Ribbvägg med riktig kvalitet

Alla vet ju att man inte köper vilken ribbvägg som helst. Det är dels viktigt att produktkomponenterna är av den kvalitet som behövs för att bli riktigt snygga på väggen, men också för att ge den ljudkvalitet de ska. Dessutom kräver en investering i en ribbpanel eftertanke om plats den ska monteras på, vilken rumslig effekt man vill ha, men så klart också vilket utseende panelen i sig ska ha. En ribbvägg från Wood on Wall innebär flexibilitet och klass i samtliga avseenden.


Variera din ribbvägg i oändlighet

Bara för att du har valt ett visst träslag eller en viss färg på sängen, soffan, garderoben, hyllsystemet eller någon annan typ av möbel eller detalj, behöver inte allt nödvändigtvis gå i samma kulör eller sorts trä. Med en ribbvägg från Wood on Wall kan du behålla en stilren och klassisk look utan att bli förutsägbar. Traditionellt oljad, eller varför inte lackad i en vit, svart eller brun ton? Oavsett om du vill gå i ljusa toner, mörka toner eller något där emellan, finns det garanterat en ribbpanel som passar dina preferenser och ditt hem.


Enkel montering av din ribbvägg

När du beställer din ribbpanel från Wood On Wall är den redo för montering direkt vid leverans. Samtliga ribbväggar kommer hem till dig ytbehandlade och klara att monteras direkt. Du kan välja att montera dem heltäckande – från väggar till tak, eller i sektioner. Vi ser fram emot att se vad du kan skapa. Glöm inte att tagga oss på Instagram @woodonwall. Låt kreativiteten flöda!


Hitta rätt ribbpanel till ditt kök

Läs mer om hur du ska tänka när du går i paneltankar till köket här.