Våren är en perfekt tid att fräscha upp ditt hem och ge det en ny känsla. En av de mest effektiva sätten att förnya och renovera enkelt inomhus är genom att använda väggpaneler. Väggpaneler är inte bara ett praktiskt sätt att täcka ojämna ytor eller gamla tapeter, du får också till en modern känsla i ditt hem. Välkomna våren och utforska hur du kan använda en väggpanel inomhus för att skapa en fräsch inomhusmiljö. Vårens trender går mot naturmaterial, det är mycket trä som är på tapeten och det är ett ypperligt tillfälle för dig att mixa och blanda olika träslag. Lek med toner och låt naturen flytta in i ditt hem för en härlig och personlig inredning i vår.

 

Blommor - En frisk fläkt inomhus

När våren närmar sig är det svårt att motstå frestelsen att ta in naturens skönhet i ditt hem. En trendig och tidlös förändring är att ta in vackra blommor. I kombination med väggpanel inomhus, får du med hjälp av växter och blommor en livfull, men ändå harmonisk, plats att hänga på. Det kan inte bli mer än rätt när våren nalkas. Välj ljusa och fräscha färger för att fånga den rätta vårkänslan. Akustik- och desingpaneler i valnöt, är både ett snyggt och funktionellt sätt att omvandla ditt hem inför våren. Det ger inte bara en visuell och akustisk förbättring utan skapar även en unik och lyxig känsla som kommer att uppskattas året runt.

 

Färger i kombination med valnöt - En balanserad palett för din inredning

Färgvalet är avgörande när det gäller att skapa en hemtrevlig miljö inomhus. För att skapa en varm känsla kan du kombinera väggpanel i valnöt tillsammans med neutrala färger, hela tiden med med valnötsdetaljer i fokus. Den mjuka och jordnära tonen i valnöten skapar en perfekt balans och ger en lyxig känsla till ditt hem. Valet av färger spelar en nyckelroll i att definiera din inredningsstil, så välj med omsorg och överväg hur färgerna harmoniserar med varandra för att skapa den önskade effekten.

 

Mässingdetaljer - En känsla av premium, lyx och elegans

För att höja nivån på din inredning kan du inkludera mässingdetaljer i kombination med väggpanel i valnöt. Mässing ger en touch av lyx och elegans till ditt hem och skapar samtidigt en varm miljö. Du kan fördel använda våra krokar graf i mässing, den passar perfekt mellan ribborna på vår akustikpanel i valnöt. Det ger dig både avhängningsmöjligheter och den fina glansen från mässing ger en modern och tidlös känsla samtidigt som den skapar en intressant kontrast mot väggpanelernas yta.

 

vaggpanel-inomhus-1

 

Tips för att lyckas med väggpaneler inomhus:

Prova olika former

Mixa och matcha olika typer av väggpaneler för att skapa intressanta texturer och dimensioner i ditt utrymme. Designpanel eller akustikpanel? Vi har båda alternativen i valnöt.


Ljusinsläpp

Tänk på hur ljuset kommer att påverka dina väggpaneler. Placera dem på platser där naturligt ljus kan framhäva deras skönhet. Valnöt har den egenskapen att skifta i färg tillsammans med ljuset.


Kontrast med möbler

Skapa kontrast i rummet genom att välja möbler och accessoarer som kompletterar väggpanelernas färger och texturer. Just valnöt passar med jordnära, neutrala färger.


Skapa en fokuspunkt

Använd väggpaneler för att skapa en fokuspunkt i rummet, det ger en visuell tyngdpunkt och ramar in den övriga inredningen.


Väggpaneler är ett mångsidigt och stilfullt sätt att förnya inomhus. Genom att integrera blommor, experimentera med färger, valnötsträ samt inkludera mässingdetaljer kan du skapa en miljö som speglar vårens charm och livlighet. Ge ditt hem en välbehövlig makeover i vår och njut av ditt förnyade hem med hjälp av Wood on Wall!